Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Columbus2000 - Apartamenty z aneksami. Raj dla dzieci

Adres obiektu Matejki 10, 76-150 Darłowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Adrian, Aneta, Adaś i Michaś K.
Dodano: 2013-07-29
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-27
 
 
    

Miły, czysty zadbany domek położony w spokojnej okolicy. Sympatyczni właściciele. Dużo przestrzeni na posesji z boiskami, placem zabaw i miejscami wypoczynku na zewnątrz. Jak do tej pory to najlepszy pobyt nad polskim morzem w naszych letnich wyjazdach wakacyjnych. Polecamy i pozdrawiamy.


 
 

2013-07-15 Pozdrawiamy z Poznania
Dodano: 2013-07-15
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-14
 
 
    

Zgadzamy się w 100% z przedmówcami.Przepiękna okolica, spokojna, przesympatyczni właściciele, pokoje w pełni wyposażone. Czego tu więcej potrzeba - wystarczy zabrać ze sobą dobry humor i zakwaterować się właśnie w tym wspaniałym miejscu jakim jest COLUMBUS. Byliśmy niestety bardzo krótko bo był to wypad weekendowy, ale wystarczyło żeby coś na temat tego miejsca szczerze napisać.


 
 

Tomasz P. / Lublin
Dodano: 2012-08-30
Pobyt od: 2012-08-15 do 2012-08-20
 
 
    

Krótko, zwięźle i na temat: polecam, wszystko zgodnie z opisem, a nawet jeszcze lepiej:) Idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Pozdrawiam serdecznie właścicieli i zapraszam do odwiedzenia południowo-wschodniej części Polski, my ze swojej strony obiecujemy ponowne odwiedziny jak tylko znów będziemy planować pobyt w Darłowie:)


 
 

Sylwia i Bartek z przyjaciółmi
Dodano: 2012-08-15
Pobyt od: 2012-08-04 do 2012-08-14
 
 
  

Jestesmy własnie po 10 dniowym pobycie w Columbusie( rodzina 2+2 dzieci plus druga zaprzyjaźniona równiez 2+2, która nam go poleciła )i możemy z cała odpowiedzialnością stwierdzić, że jest to idealne miejsce na AKTYWNY wypoczynek z dziećmi- na pierwszym miejscu OGROMNY, wypielęgnowany ogród wyposażony we wszystko, co potrzebne do zabawy, odpoczynku i "usportawiania się" ( boisko do p.nożnej, siatkówki, kosz, piaskownica, domek, trampolina, urokliwe miejsca przystotwane do grillowania, lezaki, huśtawki dla duzych i małych) , co pozwoliło nam skutecznie ograniczyć "przydeptakowe" atrtakcje wątpliwej jakości typu kulki, dmuchane zamki i inne im podobne . Wieczorem trudno było "zagonić" dzieci do domu- bawiły się właściwie do zmroku (a było ich dużo, bo w tym samym czasie odpoczywało tam równiez kilka innych rodzin z dziećmi). Niewatpliwym plusem były dla nas dwupokojowe apartamenty pozwalajace na spędzanie wieczorów na wspólnych spotkaniach przy spokojnie śpiacych w drugim pomieszczeniu dzieciakach, oraz doskonale wyposażony aneks kuchenny- wszystko idealnie czyste i bardzo zadbane. W odległym o 5-10 min. spacerkiem malowniczym Darłowie spędzaliśmy miłe popołudnia połaczone z obiadokolacjami w restauracjach , oraz zwiedzaniem . Odległość od morza nie była dla nas problemem -zazwyczaj podjeżdżaliśmy te 2 km samochodem i parkowaliśmy na dużym , o dziwo bezpłatnym parkingu przy wjeździe do Darłówka. Pozdrawiamy miłych Właścicieli- na pewno odwiedzimy jeszcze Darłowo! POLECAMY BEZ ZASTRZEŻEŃ!!!!


 
 

Tomasz Bielak
Dodano: 2012-07-31
Pobyt od: 2012-07-23 do 2012-07-29
 
 
   

Polecamy. Czysto,spokojnie. Bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna na terenie posesji. Doskonała pogoda nie pozwoliła jednak z tego skorzystać. Brak negatywnych wrażeń.


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Darłowo w przewodniku

Koniec z parawanami na plaży w Darłowie

Koniec z parawanami na plaży w Darłowie

Polska uchodzi za stolicę światowego „parawaningu”. Nad morzem trudno znaleźć plażę bez labiryntu z parawanów. Władze Darłowa chcą to zmienić.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie