Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Columbus2000 - Apartamenty z aneksami. Raj dla dzieci

Adres obiektu Matejki 10, 76-150 Darłowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

j&m
Dodano: 2014-08-19
Pobyt od: 2014-08-10 do 2014-08-18
 
 
    

Serdecznie polecamy. Sprawdzone empirycznie. Pełny komfort za rozsądną cenę (szczyt sezonu !!!). Przesympatyczni Właściciele są zawsze dostępni na każde życzenie. Jednocześnie niezwykle taktowni, nigdy nie narzucający się i nie "uszczęśliwiający na siłę". Zarówno apartamenty (studia) ale też i pokoje mniejsze wyposażone we wszystko, co potrzeba. Spokojnie własny obiad można zrobić od podstaw (info dla tych, co nie lubią jeść na mieście). Czyściutko, pachnąco i doprawdy relaksująco. Dobrze wychowane zwierzaki domowe są przyjmowane gratis. Maruderzy niech nie narzekają, że do plaży 2000 m. Samochodem 4-5 min., rowerem 15 min., powolnym spacerkiem ok 30 min. Miejsce parkingowe nad morzem bez problemu - za darmo przy ulicy 200 m od plaży. W pensjonacie spokój i cisza. Nie słychać nocnych dyskotek z deptaka nadmorskiego. Tuż obok sklep czynny do 24 tylko 4 min. piechotą. 7 min. Biedronka i Żabka. Spacerkiem 5 min. cudowny Kościół Mariacki u oo. Franciszkanów (co niedziela wieczorne koncerty). Rynek 6 min., zamek książąt pomorskich - 10 min. Polecamy. Naprawdę wysoka jakość i komfort za rozsądną cenę. Pewno wrócimy za rok.


 
 

Halina i Marek
Dodano: 2014-08-12
Pobyt od: 2014-07-26 do 2014-08-02
 
 
  

Polecam wszystkim wypoczynek w Columbusie2000. Bardzo ładne pokoje w przystępnej cenie. Sympatyczna właścicielka.Pobyt zaliczamy do jak najbardziej udanych i mamy nadzieję, że tam jeszcze wrócimy.


 
 

Adrian, Aneta, Adaś i Michaś K.
Dodano: 2013-07-29
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-27
 
 
    

Miły, czysty zadbany domek położony w spokojnej okolicy. Sympatyczni właściciele. Dużo przestrzeni na posesji z boiskami, placem zabaw i miejscami wypoczynku na zewnątrz. Jak do tej pory to najlepszy pobyt nad polskim morzem w naszych letnich wyjazdach wakacyjnych. Polecamy i pozdrawiamy.


 
 

2013-07-15 Pozdrawiamy z Poznania
Dodano: 2013-07-15
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-14
 
 
    

Zgadzamy się w 100% z przedmówcami.Przepiękna okolica, spokojna, przesympatyczni właściciele, pokoje w pełni wyposażone. Czego tu więcej potrzeba - wystarczy zabrać ze sobą dobry humor i zakwaterować się właśnie w tym wspaniałym miejscu jakim jest COLUMBUS. Byliśmy niestety bardzo krótko bo był to wypad weekendowy, ale wystarczyło żeby coś na temat tego miejsca szczerze napisać.


 
 

Tomasz P. / Lublin
Dodano: 2012-08-30
Pobyt od: 2012-08-15 do 2012-08-20
 
 
    

Krótko, zwięźle i na temat: polecam, wszystko zgodnie z opisem, a nawet jeszcze lepiej:) Idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Pozdrawiam serdecznie właścicieli i zapraszam do odwiedzenia południowo-wschodniej części Polski, my ze swojej strony obiecujemy ponowne odwiedziny jak tylko znów będziemy planować pobyt w Darłowie:)


 
 

brat
Dodano: 2012-08-05
Pobyt od: 2012-07-29 do 2012-08-04
 
 
 

Zgadzam się w 100% z wszystkimi pozytywnymi opiniami. Pokoje czyste i zadbane, aż chciało się wracać do pensjonatu :) 5/5


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Darłowo w przewodniku

Koniec z parawanami na plaży w Darłowie

Koniec z parawanami na plaży w Darłowie

Polska uchodzi za stolicę światowego „parawaningu”. Nad morzem trudno znaleźć plażę bez labiryntu z parawanów. Władze Darłowa chcą to zmienić.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie