Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Columbus2000 - Apartamenty z aneksami. Raj dla dzieci

Adres obiektu Matejki 10, 76-150 Darłowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 15 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

KW
Dodano: 2014-08-23
Pobyt od: 2014-08-11 do 2014-08-14
 
 
    

Bardzo gorąco polecamy Columbusa 2000. To piękny dom z pięknym widokiem, otulony zielenią i przystosowany dla rodzin z dziećmi i zwierzętami. Zaraz przy domu kolorowy, bogato wyposażony plac zabaw dla dzieci ze zjeżdżalnią i trampoliną, boisko do piłki nożnej i podobne. Na terenie posesji można zaparkować auto. Właściciele są życzliwi i zawsze uśmiechnięci,zawsze zamienią słówko, doradzą. Nad morze trzeba dojechać ok 2,5km, ale to nie jest żaden kłopot: bus z Darłowa do Darłówka za 3zł, a jeśli chcemy pojechać własnym autem, to można, bo w Darłówku jakieś 300m od plaży jest ogromny parking całodobowy za tzw dychę :) Ogólnie miejsce urocze i na pewno tam wrócimy! Jeśli zdążymy zarezerwować :)


 
 

j&m
Dodano: 2014-08-19
Pobyt od: 2014-08-10 do 2014-08-18
 
 
    

Serdecznie polecamy. Sprawdzone empirycznie. Pełny komfort za rozsądną cenę (szczyt sezonu !!!). Przesympatyczni Właściciele są zawsze dostępni na każde życzenie. Jednocześnie niezwykle taktowni, nigdy nie narzucający się i nie "uszczęśliwiający na siłę". Zarówno apartamenty (studia) ale też i pokoje mniejsze wyposażone we wszystko, co potrzeba. Spokojnie własny obiad można zrobić od podstaw (info dla tych, co nie lubią jeść na mieście). Czyściutko, pachnąco i doprawdy relaksująco. Dobrze wychowane zwierzaki domowe są przyjmowane gratis. Maruderzy niech nie narzekają, że do plaży 2000 m. Samochodem 4-5 min., rowerem 15 min., powolnym spacerkiem ok 30 min. Miejsce parkingowe nad morzem bez problemu - za darmo przy ulicy 200 m od plaży. W pensjonacie spokój i cisza. Nie słychać nocnych dyskotek z deptaka nadmorskiego. Tuż obok sklep czynny do 24 tylko 4 min. piechotą. 7 min. Biedronka i Żabka. Spacerkiem 5 min. cudowny Kościół Mariacki u oo. Franciszkanów (co niedziela wieczorne koncerty). Rynek 6 min., zamek książąt pomorskich - 10 min. Polecamy. Naprawdę wysoka jakość i komfort za rozsądną cenę. Pewno wrócimy za rok.


 
 

Maria-Katowice
Dodano: 2014-06-30
Pobyt od: 2014-06-15 do 2014-06-28
 
 
  

Polecam z całego serca Columbusa 2000 dla Rodzin z dziećmi,wszystko dokładnie jak w opisie,teren dookoła domu ogrodzony,ogród mnóstwem atrakcji dla dzieci.Pokoje i łazienka czyściutkie. Właściciele cudowni,mili oraz bardzo pomocni.Jeśli będziemy mieli możliwość na pewno tam wrócimy.


 
 

Adrian, Aneta, Adaś i Michaś K.
Dodano: 2013-07-29
Pobyt od: 2013-07-13 do 2013-07-27
 
 
    

Miły, czysty zadbany domek położony w spokojnej okolicy. Sympatyczni właściciele. Dużo przestrzeni na posesji z boiskami, placem zabaw i miejscami wypoczynku na zewnątrz. Jak do tej pory to najlepszy pobyt nad polskim morzem w naszych letnich wyjazdach wakacyjnych. Polecamy i pozdrawiamy.


 
 

2013-07-15 Pozdrawiamy z Poznania
Dodano: 2013-07-15
Pobyt od: 2013-07-12 do 2013-07-14
 
 
    

Zgadzamy się w 100% z przedmówcami.Przepiękna okolica, spokojna, przesympatyczni właściciele, pokoje w pełni wyposażone. Czego tu więcej potrzeba - wystarczy zabrać ze sobą dobry humor i zakwaterować się właśnie w tym wspaniałym miejscu jakim jest COLUMBUS. Byliśmy niestety bardzo krótko bo był to wypad weekendowy, ale wystarczyło żeby coś na temat tego miejsca szczerze napisać.


 
 

Tomasz P. / Lublin
Dodano: 2012-08-30
Pobyt od: 2012-08-15 do 2012-08-20
 
 
    

Krótko, zwięźle i na temat: polecam, wszystko zgodnie z opisem, a nawet jeszcze lepiej:) Idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Pozdrawiam serdecznie właścicieli i zapraszam do odwiedzenia południowo-wschodniej części Polski, my ze swojej strony obiecujemy ponowne odwiedziny jak tylko znów będziemy planować pobyt w Darłowie:)


 
 

Tomasz Bielak
Dodano: 2012-07-31
Pobyt od: 2012-07-23 do 2012-07-29
 
 
   

Polecamy. Czysto,spokojnie. Bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna na terenie posesji. Doskonała pogoda nie pozwoliła jednak z tego skorzystać. Brak negatywnych wrażeń.


 
 

Sylwia i Piotr
Dodano: 2012-07-17
Pobyt od: 2012-07-07 do 2012-07-17
 
 
  

Bardzo miły i sympatyczny pensjonacik. Właściciele uprzejmi i życzliwi. Apartamenty w pełni wyposażone i czyste.Dużo przestrzeni dla dzieciaków plac zabaw, boisko do piłki nożnej i koszykówki oraz bardzo spokojna okolica willowa!Serdecznie polecamy idealne dla rodzin z dziećmi!


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Darłowo w przewodniku

Koniec z parawanami na plaży w Darłowie

Koniec z parawanami na plaży w Darłowie

Polska uchodzi za stolicę światowego „parawaningu”. Nad morzem trudno znaleźć plażę bez labiryntu z parawanów. Władze Darłowa chcą to zmienić.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie